Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299026 Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe tok iPhone 16 Pro - zöld


Cikkszám: GUE003939-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299026 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers With Pearl Strap MagSafe tok iPhone 16 Pro - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok-sorozat, amely ötvözi a kiemelkedő funkcionalitást a stílusos, egyedi dizájnnal. Ez a kollekció azoknak készült, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát tartják fontosnak, hanem az elegáns megjelenést is. A sorozat minden tokja a jó ízlés megnyilvánulása, amely kiváló minőségű kivitelezést és páratlan esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágmintás dizájnnal rendelkezik, amely finom és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Az arany színű MagSafe gyűrű és arany logó finoman hangsúlyozza a tartozék luxus megjelenését. Az etui központi részén színes kör található, amely harmonikusan illeszkedik a teljes mintához, kontrasztot és bájt adva. Az összhatást egy gyöngyház hatású függő egészíti ki, amely az etui színvilágában marad, így dekoratív és funkcionális elemet ad hozzá.

Részletekre való odafigyelés. Az etui gondosan illeszkedő méretei hatékonyan csillapítják az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosítanak a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy megkönnyítsék a felhelyezést és eltávolítást, de elsősorban tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől és esetleges sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséjének körül megemelt szélei óvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Töltsd fel a telefonod vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. Az etuiba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához, és integrálódik vele.

A tokot a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kolekció: IML Flowers With Pearl Strap MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Zöld
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett