Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299033 Márka: GUESS

Guess IML Flowers Gyöngy Pántos MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - zöld tok


Cikkszám: GUE003940-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299033 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers Gyöngy Pántos MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - zöld tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok-sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást a stílusos, egyedi kialakítással. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés kifejezője, kiváló minőségű kidolgozással és páratlan esztétikával.

Adj stílust és eleganciát! A tok elegáns, virágmintás dizájnjával tűnik ki, amely finom és stílusos karaktert kölcsönöz neki. Az arany MagSafe gyűrű és az arany logó finoman hangsúlyozza az eszköz luxus megjelenését. A tok közepén egy színes kör található, ami harmonikusan illeszkedik az egész dizájnhoz, kontrasztot és bájt adva. Az összhatást egy gyöngy fül díszíti, amely az eszköz színével összhangban van, kiegészítő díszítő és funkcionális elemként szolgál.

Részletekre való odafigyelés: A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges leeséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz. A tok szélei elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyedén lehessen felhelyezni és levenni, ugyanakkor tökéletesen védik az eszköz keretét a ütésektől vagy sérülésektől. A finoman megemelt szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera köré emelt szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Töltse fel a telefonját vezeték nélküli módon! A tokokat egy mágneses gyűrűvel szerelték fel, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, garantálva az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjába, és integrált részt alkot vele.

A tokot a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:

Gyűjtemény: IML Flowers Gyöngy Pántos MagSafe
Típus: Merev tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Zöld
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett