Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339299460 Márka: GUESS

Guess IML Flowers Allover Electro Pearl Pánttal MagSafe tok iPhone 16 Plus - fehér


Cikkszám: GUE003946-0 | EAN/Vonalkód: 3666339299460 | Márka: GUESS

Guess IML Flowers Allover Electro Pearl Pánttal MagSafe tok iPhone 16 Plus - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Flowers Allover Electro Pearl Pánttal MagSafe egy exkluzív védőtok-sorozat, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi designt. Ezt a kollekciót azoknak tervezték, akik nem csak a telefonjuk biztonságát értékelik, hanem az elegáns megjelenést is. Minden tok ebben a sorozatban a jó ízlés megnyilvánulása, kiváló minőségű kivitelezést és egyedülálló esztétikát kínál.

Adjon stílust és eleganciát!
Ez az elegáns kollekció még a legigényesebb és legkifinomultabb ízléseket is elkápráztatja. A tok felső rétege finom, arany növényi mintával díszített, amely eleganciát és osztályt ad neki. A tok központi eleme egy arany MagSafe gyűrű, amely körülveszi a stílusos GUESS logót, növelve a presztízst és kiemelve az egyedülálló designt. Az egészet egy divatos gyöngy kulcstartó egészíti ki, amely tökéletesen illik a tok színeihez, és a „GUESS” feliratot alkotó betűkkel teszi még egyedibbé és divatosabbá ezt az praktikus kiegészítőt.

Gondos részletek
A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai eléggé rugalmasak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a tok egyszerű fel- és levételét, de ami még fontosabb, tökéletesen védi a készülék keretét az ütések és esetleges sérülések ellen. Az enyhén megemelt külső szélek megvédik a telefon képernyőjét a károsodástól, míg a kamerarész körüli megemelt szélek védik az optikát a törésektől és karcolásoktól.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!
A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz. A dombornyomott mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színeihez, és szerves egységet alkot vele.

A tok a Guess márka licencével készült.

Technikai adatok:
- Kollekció: IML Flowers Allover Electro Pánttal MagSafe
- Típus: Keménytok
- Anyag: TPU/PC
- Szín: Fehér
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett