Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339308308 Márka: GUESS

Guess IML Flower & Tonal Circle MagSafe tok iPhone 16 - zöld


Cikkszám: GUE003992-0 | EAN/Vonalkód: 3666339308308 | Márka: GUESS

Guess IML Flower & Tonal Circle MagSafe tok iPhone 16 - zöld


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML Flower & Tonal Circle MagSafe tok egy exkluzív védőtok sorozat, amely kivételes funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt egyesít. Ezt a kollekciót azon személyek számára tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát értékelik, hanem elegáns megjelenést is. Minden tok ebből a sorozatból a jó ízlés igazi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát!
Ez az elegáns kollekció a legigényesebb és legkifinomultabb ízlést is elvarázsolja. A tok felső rétege finom virágmintával díszített árnyalatokkal, amelyek harmonikusan illeszkednek a tok színéhez, egységes egészet alkotva. A közepén arany MagSafe gyűrű található, amely tökéletesen kiemeli a Guess logót a zöld árnyalatú háttér előtt. Ez az egyedi dizájn nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem funkcionáltságot és védelmet is biztosít, így stílusos kiegészítővé válik az igényes felhasználók számára.

Részletekre való odafigyelés
A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldala elég rugalmas ahhoz, hogy könnyedén fel- és leszerelhető legyen, de elsősorban tökéletesen védi az eszköz keretét az ütésektől és sérülésektől. Az enyhén megemelt külső élek védenek a telefon képernyőjének sérüléseitől, míg a kamerák körüli megemelt külső élek megvédik az optikát a töréstől és karcolásoktól.

Töltsd fel vezeték nélkül!
A tok mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, biztosítva az iPhone szoros illeszkedését a MagSafe töltőhöz. A dombornyomott mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színvilágához, integrált egészet alkotva vele.

A tokot a Guess márka licencével gyártották.

Technikai adatok

Kolekció: IML Flower & Tonal Circle MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Zöld
Kompatibilitás: iPhone 16 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett