Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172336 Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 15 Pro - többszínű


Cikkszám: GUE003137-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172336 | Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 15 Pro - többszínű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent

A Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció mindaz, amire iPhone-jának szüksége van, hogy megváltoztassa megjelenését és úgy ragyogjon, mint a legfényesebb csillag. Ez az egyedi védőtok sorozat nagyszerű kinézetet kölcsönöz iPhone-jának és kiegészítővé válik, ami illeszkedik a legújabb divatirányzatokhoz. Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent lenyűgöz kifejező dizájnjával, megjelenésének inspirációját egy diszkógömből nyerte - ennek köszönhetően a tokok eredeti alternatívát kínálnak az unalmas, egyszínű tokokkal szemben.

Ragyogj és vonzd magadra a figyelmet
Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok dizájnját a diszkógömb varázslatos és lenyűgöző világa ihlette. Ennek a kollekciónak minden egyes tokja ugyanazt az egyedi bájt sugározza, amely a táncparketten a diszkógömb csillogó fénye alatt átélt csodás pillanatokat kíséri. A tok felülete egyedi, többfalú mintázattal van borítva, amelyek a gömb felszínén lévő geometriai tükröződéseket idézik. Ezek a fényes, háromdimenziós elemek mélységet és textúrát adnak, fények szétszórásának hatását keltve, amely egy ragyogó táncparkettre emlékeztet. A grafikát vékony átlátszó poliuretán réteg fedi, így a motívum ellenálló a kopással szemben. Az egész megjelenést a tok alsó részén elhelyezett klasszikus Guess logó koronázza meg, amely nemcsak a hitelesség garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív konstrukció erős védelmet nyújt
A stílusos védőtok egyedi megjelenésén túl védelmet is biztosít a sérülésekkel szemben. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amely a hátulján kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és portkivágással rendelkezik, és nem akadályozza a készülék mindennapi használatát. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap iPhone-jához, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesse azt. A terméket a Guess márkától származó licenc alapján gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Faceted Mirror Disco Iridescent
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Többszínű
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett