Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172343 Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 15 Pro Max - többszínű


Cikkszám: GUE003138-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172343 | Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 15 Pro Max - többszínű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent

A Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció mindent tartalmaz, amire az iPhone-nak szüksége van, hogy megváltoztassa kinézetét és úgy ragyogjon, mint a legfényesebb csillag. Ez az egyedülálló tok sorozat remek külsőt kölcsönöz iPhone-jának, és egyben a legújabb divattrendekhez illő kiegészítővé válik. Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent lenyűgöz kifejező dizájnjával, melynek megjelenését egy diszkógömb ihlette - ennek köszönhetően a tok különleges alternatívája az egyszerű, monoton telefontokoknak.

Ragyogj és vonz magadra a figyelmet

Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok dizájnját a diszkógömb lenyűgöző és látványos világa ihlette. A kollekció minden egyes darabja ugyanazt az egyedi bájt sugározza, amelyet a táncparketten a villódzó fények alatt átélt csodálatos pillanatok kísértek. A tok felületét egyedi, sokfalú minták borítják, amelyek geometriai tükröződéseket idéznek a gömb felületén. Ezek a fényes, háromdimenziós elemek mélységet és textúrát visznek a designba, létrehozva a fények szóródásának hatását, amely egy csillogó táncparkett mozgását idézi. A grafika egy vékony réteg átlátszó poliuretánnal van bevonva, ami ellenállóvá teszi a motívumot a kopással szemben. Az egész tokot a klasszikus Guess logó díszíti az alján, amely nem csak az eredetiség záloga, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív szerkezet, erős védelem

A stílusos védőtok egyedi megjelenése mellett védelmet is nyújt a sérülések ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készül, a hátulját pedig kemény polikarbonáttal erősítették meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéssel és port kivágással rendelkezik, és nem akadályozza az eszköz mindennapi használatát sem. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kapsz az iPhone-odhoz, hanem védelmet is, amely hosszabb élvezetet biztosít számodra. A termék a Guess márka licencével gyártva.

Műszaki adatok:

Kollekció: IML Faceted Mirror Disco Iridescent
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Többszínű
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett