Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172305 Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 14 Pro Max - többszínű


Cikkszám: GUE003404-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172305 | Márka: GUESS

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok iPhone 14 Pro Max - többszínű


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent

A Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció mindent megad az iPhone-odnak, amire szüksége van ahhoz, hogy megváltoztassa megjelenését és olyan fényesen ragyogjon, mint a legfényesebb csillag. Ez az egyedi védőtok sorozat csodálatosan néz ki és tökéletesen illeszkedik az aktuális divatirányzatokhoz. Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent lenyűgöz kifejező dizájnjával, melynek inspirációja a diszkógömb megjelenése volt—ezáltal a tokok egyedi alternatívát kínálnak az egyszerű, monoton tokokhoz képest.

Ragyogj és hívj fel magadra figyelmet

Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok dizájnját a diszkógömb varázslatos és látványos világa inspirálta. Ezen kollekció minden tokja ugyanazt az egyedi bájt árasztja, amely csodálatos pillanatokat eredményezett a táncparketten a diszkógömb csillogó fényei alatt. A tok felülete egyedi, sokoldalú mintákkal van borítva, amelyek geometriai visszatükröződéseket idéznek elő egy gömb felszínén. Ezek a fényes, háromdimenziós elemek mélységet és textúrát adnak, és olyan fényhatást keltenek, mint egy táncoló, szikrázó tánctér fényei.

A grafikákat egy vékony réteg áttetsző poliuretán borítja, mely motívumot kopásállóvá teszi. Az összhatást a tok alján elhelyezett klasszikus Guess logó egészíti ki, amely nemcsak a termék hitelességét, de a legmagasabb minőséget is garantálja.

Masszív kivitel erős védelmet nyújt

A stílusos védőtok, az egyedi megjelenés mellett, védelmet is biztosít a sérülésektől. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet hátul kemény polikarbonát erősít meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombborítással és port kivágással rendelkezik, és nem akadályozza a készülék napi használatát. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kapsz az iPhone-hoz, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezd készülékedet.

Termék, amely a Guess márka engedélye alatt készült.

Műszaki adatok

Kollekció: IML Faceted Mirror Disco Iridescent Típus: Hardcase Anyag: TPU/PC Szín: Többszínű Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett