Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339222697 Márka: GUESS

Guess IML 4G Gold Stripe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Cikkszám: GUE003512-0 | EAN/Vonalkód: 3666339222697 | Márka: GUESS

Guess IML 4G Gold Stripe tok iPhone 15 Plus / 14 Plus - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess IML 4G Gold Stripe egy egyedülálló védőtok különleges dizájnnal, amely tökéletes választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. A Guess márka évek óta elnyeri az elismerést rendkívüli dizájnjai és a legmagasabb minőség révén, ami tökéletesen tükröződik az IML 4G Gold Stripe védőtok kollekcióban. Ez az exkluzív tok sorozat kötelező kiegészítője mindazoknak, akiknek a stílus, elegancia és egyediség prioritás, miközben meg akarják őrizni a Guess márka kifinomult esztétikáját, amikor okostelefonjukat védik. Hagyd, hogy a világ csodálja meg egyedi stílusodat és kivételes ízlésedet.

Klasszikus Guess motívum
Az új, exkluzív sorozat még a legigényesebb eleganciakedvelőket is elbűvöli. Mindegyik tok gondosan díszített kiváló minőségű 4G nyomtatással, amely rendkívüli eleganciát és presztízst kölcsönöz. Ezek az igényes motívumok klasszikusok egy elismert ruhamárka dizájnjai világában, és egyediségük a híres divatház számos alkotásában megtalálható. A 4G nyomtatást egy vékony, átlátszó poliuretán réteg borítja, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben.

A kollekció egyedi elemei a finoman elhelyezett függőleges arany csíkok, amelyek kiemelik a tok exkluzivitását. Ezek az apró részletek adják meg a kollekció egyedi karakterét, amely nagyon különlegessé teszi. A tok hátuljára középen elhelyezett nagy márkalogó nemcsak gyönyörű díszítés, hanem a kollekció minden elemének kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is. Ez a jel a legmagasabb osztály és egyediség garanciája. Ez a kollekció a modernség és a hagyomány ötvözete, melyet azok számára hoztak létre, akik értékelik a kifinomult stílust és a tökéletességet minden részletben.

Érezd a tökély minden részletében
Ez az elegáns tok nemcsak kiemeli a telefon tökéletes megjelenését, hanem mindenekelőtt garantálja, hogy a készülék megóvott legyen a véletlen sérülésektől és ütésektől. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli a lehetséges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely biztosítja a mindennapi viselet ellenállóképességét. Az oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a tok zavartalan fel- és leszerelését, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütközésektől és potenciális sérülésektől. A kissé megemelt külső élek védelmet nyújtanak a telefon képernyőjének a sérülésektől, míg a kameratáska körüli megemelt élek megvédik az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és divatos megjelenést kölcsönözzön neki. A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: IML 4G Gold Stripe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus / 14 Plus 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett