Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339298135 Márka: GUESS

Guess GUHMP16XHGCRELSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok IML csillámmal és gyöngy pánttal MagSafe tok


Cikkszám: GUE004082-0 | EAN/Vonalkód: 3666339298135 | Márka: GUESS

Guess GUHMP16XHGCRELSK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok IML csillámmal és gyöngy pánttal MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML csillámmal és gyöngy pánttal MagSafe
A Guess IML csillámmal és gyöngy pánttal MagSafe egy exkluzív védőtok kollekció, amely ötvözi a kivételes funkcionalitást és a stílusos, egyedi dizájnt. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak a telefonjuk biztonságára, hanem annak elegáns megjelenésére is értéket helyeznek. Minden tok ebből a sorozatból a jó ízlés igazi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és egyedülálló esztétikát kínál.
Adj stílust és sikket! Az exkluzív védőtok kollekció a híres divatház Guess-től új stílus és elegancia mércét állítja fel. A tok felületét finom csillogás díszíti, amely gyengéden csillámlik a fényben, egyedi karaktert kölcsönözve neki. A középpontban a MagSafe gyűrű áll, amely tökéletesen harmonizál a tok színével, és belsejében egy elegáns, arany Guess logó található. Az egész gyöngy medál díszíti, amely egyaránt dekoratív elem és praktikus kiegészítő.
Figyelem a részletekre A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, ugyanakkor teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a tok könnyű fel- és leszerelését, de legfőképp tökéletesen védik az eszköz keretét az ütközések vagy esetleges sérülések ellen. Enyhén megemelt külső szélei megvédik a telefon képernyőjét a sérüléstől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek az optikát védik a töréstől vagy karcolástól.
Töltsd fel telefonodat vezeték nélkül! A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és könnyű töltést biztosít. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják az iPhone erős tapadását a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illik a tok dizájnjához és egy egységes egészet alkot.
A tok a Guess márka licencével gyártották.
Műszaki adatok Gyűjtemény IML csillámmal és gyöngy pánttal MagSafe Típus Keménytok Anyag TPU/PC Szín Fekete Kompatibilitás iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett