Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339307578 Márka: GUESS

Guess GUHMP16LHFGERET iPhone 16 Pro 6.3" átlátszó keménytok IML Glitter Circle MagSafe tok


Cikkszám: GUE003991-0 | EAN/Vonalkód: 3666339307578 | Márka: GUESS

Guess GUHMP16LHFGERET iPhone 16 Pro 6.3" átlátszó keménytok IML Glitter Circle MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Glitter Circle MagSafe
A Guess IML Glitter Circle MagSafe egy exkluzív védőtok-sorozat, amely egyedi funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ezt a kollekciót olyan emberek számára tervezték, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem az elegáns megjelenést is fontosnak tartják. Minden tok ebből a sorozatból igazi ízlésesség, amely kiváló minőségű kidolgozást és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és eleganciát!
A neves divatház, a Guess exkluzív védőtok kollekciója új stílus- és eleganciaszabványokat állít fel. A tok közepén büszkén megjelenik a Guess logó, amely finoman hangsúlyozza a márka presztízsét. A tokot csillogó MagSafe gyűrű díszíti, amely különleges ragyogást és luxus jelleget ad neki. Ez a funkcionalitás és a kifinomult dizájn tökéletes kombinációja, mely nemcsak védi a telefont, hanem divatos kiegészítővé is teszi.

Részletekre való odafigyelés
A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai annyira rugalmasak, hogy problémamentes felhelyezést és levételt tesznek lehetővé, de elsősorban tökéletesen védik az eszköz keretét az ütések és a kopás ellen. Az enyhén megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek a zúzódások és karcolások ellen.

Töltse fel telefonját vezeték nélkül!
A tokokat mágneses gyűrűvel látták el, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, így gyors és egyszerű töltést biztosítanak. Az integrált mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és erős tapadást biztosítanak az iPhone és a MagSafe töltő között. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok dizájnjához, és egységet képez vele.

A tokot a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok

Kollekció: IML Glitter Circle MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Átlátszó
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro 6.3"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett