Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339154929 Márka: GUESS

Guess GUHMP15SHITSQ iPhone 15 6.1" Türkiz/Türkiz keménytok IML Iridescent MagSafe tok


Cikkszám: GUE003219-0 | EAN/Vonalkód: 3666339154929 | Márka: GUESS

Guess GUHMP15SHITSQ iPhone 15 6.1" Türkiz/Türkiz keménytok IML Iridescent MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Iridescent MagSafe
A Guess IML Iridescent MagSafe kollekció tökéletes választás iPhone-od megjelenésének megváltoztatásához és egyedi stílusának megadásához. Ezek az egyedülálló védőtokok nem csak a telefonod védelmét szolgálják, hanem divatos kiegészítőként is funkcionálnak, amelyek tökéletesen illeszkednek a legújabb trendekhez. Bűbájos dizájnjának köszönhetően az IML Iridescent MagSafe az unalmas, standard tokok eredeti alternatívája, egyedi karaktert adva készülékednek. Állítsd vissza iPhone-od ragyogását és stílusát ezzel az egyedülálló kollekcióval.

Gyönyörű megjelenés
Az IML Iridescent MagSafe tok dizájnját pasztell árnyalatok inspirálták, amelyek simán átfolynak egymásba, létrehozva egy gradiens hatást. Minden modell ebben a kollekcióban egyedi bájt sugároz, grafikája pedig egy vékony réteg átlátszó poliuretánnal van bevonva, biztosítva a tartósságot és kopásállóságot. A luxus további kifejezése a középen elhelyezett klasszikus Guess logó, amely nemcsak a termék eredetiségét garantálja, hanem a legmagasabb minőség szimbóluma is. Ez a MagSafe tok nem csak praktikus kiegészítője telefonodnak, hanem egy elegáns dekoráció is, amely hangsúlyozza annak egyediségét.

Erős védelem
A stílusos védőtok, egyedi megjelenése mellett, védelmet is nyújt a sérülésekkel szemben. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet hátul kemény polikarbonát erősít meg. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombborítással és portkivágással rendelkezik, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nem csak egy stílusos kiegészítőt kapsz iPhone-odhoz, hanem védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezhesd azt.

Kompatibilis a MagSafe technológiával
Érdemes figyelmet szentelni a rendkívül praktikus mágneses gyűrűnek, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, és a tokon található. Ennek köszönhetően a készüléket vezeték nélkül és gyorsan töltheted, biztosítva ezzel a mindennapi kényelmet és funkcionalitást. Nem csak egy kiegészítő, hanem a személyes stílusod és az értékes okostelefonod védelme iránti gondoskodásod kifejezése is. A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok
Kollekció: IML Iridescent MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Türkiz
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett