Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339127268 Márka: GUESS

Guess GUHMP14SPCUMAH tok iPhone 14 6.1" white/white fliptok Marble MagSafe


Cikkszám: GUE002785-0 | EAN/Vonalkód: 3666339127268 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14SPCUMAH tok iPhone 14 6.1" white/white fliptok Marble MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Marble MagSafe

A Guess márvány tokok időtlen eleganciája minden esetben lenyűgöz eredeti designjával. A márvány szépsége annak nyers, hűvös karakterében és nem nyilvánvaló mintázatában rejlik, amelyet átvittek ezekre az egyedülálló tokokra. A Marble MagSafe tokok a divatos dizájnt a legmagasabb minőségű kivitelezéssel ötvözik. A ház szerkezete polikarbonát és ütéselnyelő termoplasztikus poliuretán kombinációjából készült - ezek az anyagok garantálják a készülék védelmét a sérülésekkel szemben. A képernyő körüli tok finoman emelt peremei megvédik azt a karcolásoktól vagy súrlódásoktól, míg a kamera lencséje körüli emelt perem megóvja azt a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, tartalmazza az összes gombfedőt és portkivágást, és nem akadályozza a készülék mindennapos használatát.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához és garantálják, hogy az iPhone szilárdan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. Egy további dekoráció az ikonikus arany Guess logó, amely a mágneses gyűrű belsejében található, kiemelve a tok kifinomult esztétikáját. A logót forró préseléses eljárással dombornyomják, majd egy finom TPU réteggel bevonják, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben és hosszú időre garantálja a tartós és esztétikus megjelenést. Az arany Guess logó nemcsak egy szép dekoráció, hanem a termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is, amelyért ez a márka felelős. A márvány motívum használatának köszönhetően a márvány MagSafe tokkal felszerelt iPhone elegáns megjelenést kap. Az egyedi színek és a kifinomult részletek határozzák meg esztétikáját, így a Marble MagSafe védőtakarók kollekciója egy stílusos, csúcskategóriás kiegészítőt kínál, amely luxus, szemet gyönyörködtető dizájnt nyújt.

A termék a Guess márka liszensze alapján készült. Kollekció: Marble MagSafe Típus: Fliptok Anyag: TPU/PC Szín: Fehér Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett