Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339112431 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHGCFSEK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok G Cube Stripes MagSafe tok


Cikkszám: GUE002805-0 | EAN/Vonalkód: 3666339112431 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHGCFSEK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok G Cube Stripes MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess G Cube Stripes MagSafe

Az egyedülállóan stílusos és ízléses védőtok kollekció olyan emberek számára készült, akik szeretnék megóvni készüléküket, miközben divatos megjelenést kölcsönöznek telefonjuknak. A Guess divatház által jegyzett G Cube kollekció a legmagasabb minőségű kidolgozást garantálja egyedi dizájnnal és tervezői esztétikával. A kollekciót a legkiválóbb minőségű G Cube nyomtatással díszítették, ami tökéletes választás azok számára, akik az exkluzív megjelenést és a dizájner kiegészítőket értékelik.

A Guess divatház számára jellegzetes G Cube minta nagyon keresett motívum, amelyet közvetlenül a márka legújabb kollekcióiból vettek át. A tok alsó pántján elhelyezett nagy Guess márkajelzés kontrasztos a tok többi részével, ez hangsúlyozza a kollekció elit jellegét, egyúttal gyönyörű díszítőelemként szolgál, és megerősíti a tok kiváló minőségét és hitelességét.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezetéknélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone határozottan kapcsolódjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrűt a tok belsejébe rejtették, és tökéletesen illeszkedik a termék teljes színéhez.

A tok a legmagasabb minőségű anyagokból készült, ami nem csak tökéletes megjelenést, hanem tartósságot és funkcionalitást is garantál. A G Cube Stripe kollekció gyártásánál használt anyagok nagyon kellemes tapintásúak és strapabírók, így készüléke védve lesz a karcolásoktól és ütésektől. A tok hátoldala polikarbonáttal van megerősítve és egy réteg ökológiai bőr borítja, amely finom tapintású, így okostelefonja védve lesz a sérülésektől.

Az oldalak rugalmas hőre lágyuló poliuretánból készültek, ami lehetővé teszi a könnyű és gyors összeszerelést. A tokot úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjen a készülékhez, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a tokból. A kollekció védelmet nyújt a készülékek számára az ütések ellen, elnyeli a sokkokat és növeli a telefon biztonságát. A tokok kissé megemelt élekkel rendelkeznek, így a képernyő és a kamera lencséje védve van a karcolásoktól vagy töréstől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombnak és portnak van kivágása.

A terméket a Guess engedélyével gyártják.

Kollekció: G Cube Stripes MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett