Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339125677 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCMCGU iPhone 14 Plus 6.7" lila/lila keménytok Glitter Gold MagSafe tok


Cikkszám: GUE002745-0 | EAN/Vonalkód: 3666339125677 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCMCGU iPhone 14 Plus 6.7" lila/lila keménytok Glitter Gold MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gold MagSafe Kollekció

Egy exkluzív védőtok-kollekció, amely biztosítja az iPhone-ok egyedi megjelenését, miközben maximális védelmet nyújt a készülékek számára. A kollekció ötvözi a kifinomult stílust és a funkcionalitást, így kompromisszumok nélkül élvezheted telefonod teljes képességeit. A Glitter Gold MagSafe kollekció stílusával és esztétikájával lenyűgöz, így az egyik legkívánatosabb kiegészítővé válik telefonod számára.

A Guess divatház évtizedek óta a kiváló design és a legmagasabb minőség szinonimája. A tokokat egy réteg csillogó glitterrel díszítették, amely rendkívüli vizuális hatást kölcsönöz nekik. További dekorációként az ikonikus arany Guess logó vintage stílusban jelenik meg, amely hangsúlyozza a tok kifinomult esztétikáját. A logót forrón nyomják a tokra, majd egy finom TPU réteggel vonják be, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben, és hosszú távon garantálja a tartós és esztétikus megjelenést.

Az arany Guess logó nemcsak szép dekoráció, hanem a kiváló minőség és a termékek eredetiségének megerősítése is, amelyért ez a márka felelős. Minden eset a Glitter Gold MagSafe kollekcióból hőre lágyuló poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készül. A PC-erősített hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret tompítja az ütéseket és rázkódásokat. A tok körüli enyhén emelt peremek védik a képernyőt a karcolásoktól vagy dörzsölődéstől, a kamera lencséjét körülvevő perem pedig megvédi az optikát a sérülésektől.

A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz és porthoz kialakított kivágásokkal és fedésekkel rendelkezik. A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokozásba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone stabilan csatlakozzon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű színe tökéletesen passzol a tok színéhez.

A Glitter Gold MagSafe kollekció összes tokja kiváló minőségű termék, amely nemcsak védelmet nyújt a telefonodnak, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik a luxust, a stílust és a funkcionalitást.

A termék a Guess márka alatt licencelve készül. Kollekció: Glitter Gold MagSafe Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC Szín: Lila Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett