Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339125578 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCMCGK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete kemény tok Glitter Gold MagSafe tok


Cikkszám: GUE002741-0 | EAN/Vonalkód: 3666339125578 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCMCGK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete kemény tok Glitter Gold MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gold MagSafe Kollekció
Egy exkluzív gyűjtemény védőtokokból, amelyeket azért hoztak létre, hogy az iPhone-ok egyedülálló megjelenését biztosítsák, miközben maximális védelmet nyújtanak a készülékeknek. A kollekció ötvözi a kifinomult stílust és a funkcionalitást, így kompromisszumok nélkül élvezheted telefonod teljes képességeit. A Glitter Gold MagSafe kollekció stílusával és esztétikájával lenyűgöz, ami a telefonok egyik legkívánatosabb kiegészítőjévé teszi.

A Guess divatház évtizedek óta az kiváló dizájn és a legmagasabb minőségű kivitelezés szinonimája. A tokok figyelmet vonzanak egy réteg csillogó csillámmal, amely rendkívüli vizuális hatásokat biztosít. További díszítésként az ikonikus arany Guess logó vintage stílusban, amely hangsúlyozza a tok kifinomult esztétikáját. A logót forró dombornyomással készítik, majd egy finom TPU réteggel vonják be, amely kopásállóságot biztosít és hosszú ideig tartós és esztétikus megjelenést garantál. Az arany Guess logó nem csak egy szép díszítés, hanem az kiváló minőség és az autentikus termékek megerősítése, amelyért a márka felelős.

A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokja termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készül. A PC-erősített hátlap védi a készüléket a töréstől, a rugalmas TPU keret pedig elnyeli az ütéseket és rázkódásokat. A tok finoman emelt széle a képernyő körül védi azt a karcolásoktól vagy kopásoktól, és a kameralencse körüli perem megvédi az optikát a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéllel és port kivágásokkal rendelkezik.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, gyors és egyszerű töltést biztosítva. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan csatlakozzon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű színe tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokja magas minőségű termék, amely nem csak védelmet nyújt a okostelefonodnak, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik a luxust, stílust és funkcionalitást.

A terméket a Guess márka licence alapján gyártják.
Kollekció: Glitter Gold MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett