Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339115647 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWST iPhone 14 Plus 6.7" átlátszó keménytok virágmintás MagSafe tok


Cikkszám: GUE002737-0 | EAN/Vonalkód: 3666339115647 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWST iPhone 14 Plus 6.7" átlátszó keménytok virágmintás MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Flower MagSafe Collection

Az új Flower MagSafe védőtok vonalat azoknak az iPhone felhasználóknak szánták, akik értékelik az eleganciát és a finomságot. A kollekciót a jól ismert és elismert Guess divatház jegyezte, és úgy tervezték, hogy a legkifinomultabb női ízlést is kielégítse. A tokok magas minőséggel, lenyűgöző funkcionalitással és gyönyörű megjelenéssel tűnnek ki, amit minden virágmintás motívum kedvelője megtalál majd.

A vadvirág motívumot a vezető divatházak tervezői gyakran használják az elegancia, a finomság és a romantika jelképeként. Ennek a motívumnak a használata egy olyan kollekció létrejöttéhez vezetett, amely kellemes a szemnek, több színváltozatban elérhető, így minden nő megtalálja a neki megfelelő tokot. Minden Flower MagSafe kollekcióból származó tok termoplasztik poliuretánból (TPU) és polikarbonátból (PC) készült. A PC által megerősített hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret csillapítja az ütéseket és az ütközéseket. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz fedő és portokhoz kivágás található rajta.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amelyek kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone erősen rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. A vintage arany Guess logó és a MagSafe gyűrű vonzza a figyelmet és kiemeli a tok kifinomult esztétikáját.

A Flower MagSafe kollekció tokjai divatos megjelenést biztosítanak, és egyedi kiegészítővé válnak azoknak a nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből és értékelik az exkluzív kiegészítőket.

A termék a Guess márka licence alapján gyártott. Kollekció: Flower MagSafe Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC Szín: Transparent Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett