Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339115524 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWSK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok Flower MagSafe tok


Cikkszám: GUE002725-0 | EAN/Vonalkód: 3666339115524 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWSK iPhone 14 Plus 6.7" fekete/fekete keménytok Flower MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Flower MagSafe Kollekció

A legújabb Flower MagSafe védőtok kollekciót azoknak az iPhone felhasználóknak szánják, akik értékelik az eleganciát és a finomságot. A kollekciót a jól ismert és elismert Guess divatház jegyzi, és úgy tervezték, hogy a legigényesebb női ízlést is kielégítse. A tokok kiemelkednek kiváló minőségükkel, csodálatos funkcionalitásukkal és gyönyörű megjelenésükkel, ami biztosan elnyeri minden virágos motívumok kedvelőjének tetszését. A vadvirágmotívumot gyakran használják a vezető divatházak tervezői az elegancia, finomság és romantika szimbólumaként. Ennek a motívumnak a használata egy olyan kollekció megalkotásához vezetett, amely kellemes a szemnek, több színváltozatban is elérhető, így minden nő megtalálja a számára megfelelő tokot.

A Flower MagSafe kollekció minden tokja termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készül. A PC-vel erősített hátlap megvédi az eszközt a töréstől, míg a rugalmas TPU keret elnyeli az ütéseket és rázkódásokat. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz és porthoz van kivágás. A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, ami kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan kapcsolódjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illik a tok színéhez. Az vintage arany Guess logó és a MagSafe gyűrű vonzza a tekinteteket és kiemeli a tok kifinomult esztétikáját. A Flower MagSafe kollekció tokjai divatos megjelenést biztosítanak és egyedi kiegészítővé válnak azoknak a nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből és értékelik az exkluzív kiegészítőket.

A termék a Guess márka licencével készült. Kollekció: Flower MagSafe Típus: Keménytok Anyag: TPU/PC Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett