Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339115609 Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWSA iPhone 14 Plus 6.7" zöld/khaki virágos keménytok MagSafe


Cikkszám: GUE002733-0 | EAN/Vonalkód: 3666339115609 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14MHCFWSA iPhone 14 Plus 6.7" zöld/khaki virágos keménytok MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Flower MagSafe Kollekció

A Flower MagSafe védőtokok legújabb vonalát azoknak az iPhone felhasználóknak szánták, akik értékelik az eleganciát és a kifinomultságot. A kollekciót a jól ismert és elismert Guess divatház jegyzi, és úgy tervezték, hogy kielégítse még a legkifinomultabb női ízléseket is. A tokok magas minőséggel, lenyűgöző funkcionalitással és gyönyörű megjelenéssel tűnnek ki, amely minden virágminták szerelmese számára vonzó lesz. A vadvirágok motívumát gyakran használják a vezető divatházak tervezői az elegancia, a finomság és a romantika szimbólumaként. E motívum használata egy olyan kollekció megalkotását eredményezte, amely kellemes a szemnek, több színváltozatban is elérhető, így minden nő megtalálja a számára megfelelő tokot.

A Flower MagSafe kollekció minden tokja termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készült. A PC-megerősített hátlap megvédi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret csillapítja az ütéseket és rázkódásokat. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedelet és port kivágást tartalmaz. A tokok mágneses gyűrűvel vannak ellátva, amelyek kompatibilisek a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez.

A vintage arany Guess logó és a MagSafe gyűrű vonzza a figyelmet, és kiemeli a tok kifinomult esztétikáját. A Flower MagSafe kollekció tokjai divatos megjelenést kölcsönöznek és egyedi kiegészítőkké válnak azoknak a nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből, és értékelik az exkluzív kiegészítőket. A termék a Guess márka licence alapján készült.

Kollekció: Flower MagSafe
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Zöld
Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett