Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339156169 Márka: GUESS

Guess GUHMP14LPSAHMCP tok iPhone 14 Pro - pink Saffiano MagSafe


Cikkszám: GUE003048-0 | EAN/Vonalkód: 3666339156169 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14LPSAHMCP tok iPhone 14 Pro - pink Saffiano MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe

Ez a luxus iPhone tok, amelyet az elismert Guess divatház közreműködésével terveztek, kiváló választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Elengedhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, és szeretnék biztosítani okostelefonjuk teljes körű védelmét.

Masszív kivitel
Ez az elegáns tok nemcsak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károsodások és ütődések ellen. Gondosan illesztett méretei révén a tok hatékonyan csillapítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak ellenáll a mindennapi használatnak, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését is.

A luxus érintése
A kollekció egyediségét hangsúlyozza a Saffiano ökológiai bőr finom textúrája, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A tokra varrt Guess logó arany színe szintén egyedi elem, amely kiemeli a kollekció exkluzív jellegét, igazolva annak eredetiségét és magas minőségét.

MagSafe technológiával kompatibilis
Figyelemre méltó a rendkívül praktikus mágneses gyűrű, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, és a tokra van helyezve. Ennek köszönhetően vezeték nélkül és gyorsan töltheti készülékét, mindennapi kényelmet és funkcionalitást biztosítva. Ez nemcsak egy kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezése és az értékes okostelefon védelme iránti gondoskodás is.

Terméket a Guess márka licensze alapján gyártják.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett