Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339155742 Márka: GUESS

Guess GUHMP14LPSAHMCK tok tok iPhone 14 Pro - fekete Saffiano MagSafe


Cikkszám: GUE003013-0 | EAN/Vonalkód: 3666339155742 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14LPSAHMCK tok tok iPhone 14 Pro - fekete Saffiano MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe

A közismert Guess divatházzal együttműködésben tervezett, egyedi dizájnnal rendelkező luxus iPhone tok kiváló választás a modern kiegészítők kedvelői számára. Elengedhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a rangot, és szeretnének elegánsan megjelenni, miközben biztosítják okostelefonjuk átfogó védelmét.

Masszív kialakítás

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. Az innovatív dizájn tartós poliuretánra épül, amely nemcsak a mindennapi kopás ellen biztosít ellenállást, hanem hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Egy csipetnyi luxus

A kollekció egyediségét a Saffiano ökológiai bőr finom textúrája hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Egyedülálló elem a Guess logóval ellátott aranyszínű folt, amely kiemeli a kollekció exkluzív jellegét, és megerősíti annak hitelességét és kiváló minőségét.

MagSafe technológiával kompatibilis

Figyelemre méltó az érintőképernyős gyűrű, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, és a tokra helyezett. Ennek köszönhetően vezeték nélkül és gyorsan töltheti készülékét, biztosítva a mindennapi kényelmet és funkcionalitást. Ez nem csupán egy kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezése is, miközben gondoskodik az értékes okostelefon védelméről.

A termék a Guess márka licence alapján készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett