Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339125684 Márka: GUESS

Guess GUHMP14LHCMCGU iPhone 14 Pro 6.1" lila/lila kemény tok Glitter Gold MagSafe


Cikkszám: GUE002746-0 | EAN/Vonalkód: 3666339125684 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14LHCMCGU iPhone 14 Pro 6.1" lila/lila kemény tok Glitter Gold MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gold MagSafe Kollekció. Az egyedülálló védőtok gyűjtemény kifejezetten azért készült, hogy az iPhone készülékek egyedi megjelenését biztosítsa, miközben maximális védelmet nyújtson. A kollekció kifinomult stílust és funkcionalitást ötvöz, így kompromisszumok nélkül élvezheti telefonja teljes képességeit. A Glitter Gold MagSafe kollekció stílusa és esztétikája lenyűgöző, így az egyik legkívánatosabb kiegészítője a telefonoknak.

Évtizedeken át a Guess divatház a kiváló design és a legmagasabb minőségű kivitelezés szinonimája volt. A tokok figyelemfelkeltőek a csillogó glitter rétegükkel, amely rendkívüli vizuális hatást biztosít. További díszítés az ikonikus arany Guess logó vintage stílusban, amely hangsúlyozza a tok kifinomult esztétikáját. A logó forró sajtolással készült és egy finom TPU réteggel van bevonva, amely ellenáll a kopásnak és hosszú távon garantálja a tartós és esztétikus megjelenést. Az arany Guess logó nemcsak gyönyörű dísz, hanem a márka által vállalt termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése is.

A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokja hőre lágyuló poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készült. A PC erősített hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret tompítja az ütéseket és rázkódásokat. A tok finoman megemelt szélei körbeölelik a kijelzőt, védelmet nyújtva a karcolások és horzsolások ellen, és a kamera lencséje körüli perem védi az optikát a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gomb fedővel és port kivágással rendelkezik.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokba épített mágnesek tökéletesen illeszkednek a felhasználó telefonjához, és biztosítják, hogy az iPhone erősen kapcsolódjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokja kiváló minőségű termék, amely nemcsak a smartphone védelmét, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik a luxust, a stílust és a funkcionalitást.

A termék a Guess márka licencével készült. Kollekció: Glitter Gold MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC Szín: Lila Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett