Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339125585 Márka: GUESS

Guess GUHMP14LHCMCGK iPhone 14 Pro 6.1" fekete/fekete keménytok Glitter Gold MagSafe tok


Cikkszám: GUE002742-0 | EAN/Vonalkód: 3666339125585 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14LHCMCGK iPhone 14 Pro 6.1" fekete/fekete keménytok Glitter Gold MagSafe tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Gold MagSafe kollekció

Egy exkluzív védőtok kollekció, amely biztosítja az iPhone-ok egyedi megjelenését, miközben maximális védelmet nyújt a készülékek számára. A kollekció kifinomult stílust és funkcionalitást ötvöz, így kompromisszumok nélkül élvezheted telefonod teljes képességeit. A Glitter Gold MagSafe kollekció stílusával és esztétikájával hódít, amely miatt az egyik legkívánatosabb kiegészítő a telefonokhoz.

A Guess divatház évtizedek óta kitűnő designnal és kiváló minőségű kivitelezéssel egyenlő. A tokokat csillogó glitter réteg borítja, amely rendkívüli vizuális hatást kelt. További díszítést a ikonikus, vintage stílusú arany Guess logó jelenti, amely a tok kifinomult esztétikáját hangsúlyozza. A logó forró nyomással kerül a tokra, majd egy finom TPU réteggel van bevonva, amely ellenállóvá teszi a kopással szemben és hosszan tartó, esztétikus megjelenést biztosít.

Az arany Guess logó nemcsak gyönyörű díszítés, hanem a kiváló minőség és az eredetiség megerősítése is, amelyekért ez a márka felelős. A Glitter Gold MagSafe kollekció minden egyes tokja termoplasztikus poliuretán (TPU) és polikarbonát (PC) kombinációjából készül. A PC-erősítésű hátlap védi a készüléket a töréstől, míg a rugalmas TPU keret tompítja az ütéseket és rázkódásokat. A tok peremei enyhén megemelkednek a képernyő körül, hogy megvédjék azt a karcolásoktól és dörzsölődésektől, valamint a kamera lencséje körüli perem védi az optikát a sérüléstől.

A tok tökéletesen illeszkedik, rendelkezik minden gombvédővel és kivágással a portok számára. A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és könnyű töltést. A tokba beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a telefonhoz, és biztosítják, hogy az iPhone szorosan tapadjon a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez.

A Glitter Gold MagSafe kollekció minden tokja magas minőségű termék, amely nemcsak védelmet nyújt az okostelefon számára, hanem elegáns megjelenést is biztosít. Ideális választás azok számára, akik értékelik a luxust, a stílust és a funkcionalitást.

A termék a Guess márka engedélyével készült.

Kollekció: Glitter Gold MagSafe
Típus: Keménytok
Anyaga: TPU/PC
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett