Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339118242 Márka: GUESS

Guess GUHMP14LH4STU iPhone 14 Pro 6.1" lila/lila kemény tok 4G MagSafe


Cikkszám: GUE002758-0 | EAN/Vonalkód: 3666339118242 | Márka: GUESS

Guess GUHMP14LH4STU iPhone 14 Pro 6.1" lila/lila kemény tok 4G MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G MagSafe

Az elegáns tok a 4G MagSafe kollekcióból egy exkluzív, világszerte ismert 4G dizájnt tartalmaz. A 4G elemek elválaszthatatlan, jellegzetes motívumok, amelyek számos módon vannak jelen a tiszteletben álló divatház különféle kollekcióiban. Ez egyúttal megerősítése a legmagasabb minőségű termékeknek is, amelyek tőlük származnak és a világ különböző piacaira kerülnek. A Guess koncepciójának jellegzetessége, hogy egyensúlyoz a legújabb divattrendek és a klasszikus stílus között, miközben megőrzi projektjeik elegáns karakterét. Az arany kiegészítők használata a kamera körüli keret formájában és a Guess divatház emblémája elit szintűvé emeli az egész tokot. A tok több divatos színben kapható, így lehetőséget ad arra, hogy kiválaszd azt, amelyik a legjobban illik az iPhone-odhoz és annak gyönyörű díszévé válik. A 4G MagSafe kollekció tokja az exkluzív dizájnt a legmagasabb minőségű kidolgozással ötvözi. A termék tartós anyagokból készült - erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációjából -, ami biztonságosan körülveszi a készüléket, tökéletesen illeszkedve hozzá. A tok körüli enyhén megemelt peremek megvédik a képernyőt a karcolásoktól vagy dörzsölődésektől, a kamera lencséje körüli perem pedig védi az optikát a sérülésektől. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombfedéssel és kivágással rendelkezik a portok számára.

A tokok mágneses gyűrűvel vannak felszerelve, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. A tokokban beépített mágnesek tökéletesen illeszkednek a készülékhez és biztosítják, hogy az iPhone szilárdan rögzüljön a MagSafe töltőhöz. A mágneses gyűrű tökéletesen illeszkedik a tok színéhez. Mindezen jellemzők kombinációja kiváló választást nyújt mindazok számára, akik nemcsak a funkcionalitást és a magas minőséget várják el tokjuktól, hanem legfőképpen azt szeretnék, hogy telefonjuk exkluzív kiegészítővé váljon mindennapi öltözékeikhez.

A termék a Guess licenc alatt készül. Kollekció: 4G MagSafe Típus: Kemény tok Anyag: TPU/PC Szín: Lila Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett