Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339155711 Márka: GUESS

Guess GUHMP13XPSAHMCK tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - fekete Saffiano MagSafe


Cikkszám: GUE003012-0 | EAN/Vonalkód: 3666339155711 | Márka: GUESS

Guess GUHMP13XPSAHMCK tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - fekete Saffiano MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe

Egy luxus iPhone tok egyedi dizájnnal, amely a neves Guess divatházzal együttműködve készült, kiváló választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Elengedhetetlen kiegészítő azoknak, akik értékelik a stílust és a presztízst, és elegáns megjelenést szeretnének biztosítani okostelefonjuk átfogó védelme mellett.

Masszív kivitel

Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károsodások és ütődések ellen. Gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el a lehetséges eséseket, miközben biztosítja a teljes hozzáférést a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely nem csak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját is.

A luxus érintése

A kollekció egyediségét a Saffiano ökológiai bőr finom textúrája hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt ad hozzá. Különleges elem a tokra varrt Guess logó patch, amely arany színével emeli ki a kollekció exkluzív jellegét, és megerősíti annak hitelességét és legmagasabb minőségét.

Kompatibilis a MagSafe technológiával

Figyelemre méltó az az extrém praktikus mágneses gyűrű, amely kompatibilis a MagSafe technológiával, és amelyet a tokra helyeztek. Ennek köszönhetően a készüléket vezeték nélkül és gyorsan lehet feltölteni, biztosítva a mindennapi kényelmet és funkcionalitást. Ez nemcsak egy kiegészítő, hanem a személyes stílus és értékes okostelefon védelmének kifejezése is. A termék a Guess márka licenc alatt készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7”

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett