Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339155704 Márka: GUESS

Guess GUHMP13LPSAHMCK tok iPhone 13 Pro / 13 - fekete Saffiano MagSafe


Cikkszám: GUE003011-0 | EAN/Vonalkód: 3666339155704 | Márka: GUESS

Guess GUHMP13LPSAHMCK tok iPhone 13 Pro / 13 - fekete Saffiano MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Saffiano MagSafe
Egy luxus iPhone tok egyedi dizájnnal, amelyet a híres Guess divatházzal együttműködve terveztek, kiváló választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Pótolhatatlan kiegészítő a stílust és presztízst értékelő emberek ruhatárában, akik elegáns megjelenést szeretnének, miközben átfogó védelmet biztosítanak okostelefonjuk számára.

Masszív szerkezet
Ez az elegáns tok nem csak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, de mindenekelőtt garantálja az eszköz biztonságát a véletlen károsodások és ütések ellen. Gondosan illesztett méretei révén a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely nem csak a mindennapi kopásnak ellenáll, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját.

A luxus érintése
A kollekció egyediségét a Saffiano ökológiai bőr finom textúrája hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Különleges elem a tokra varrt Guess logó patch, amely arany színével különbözteti meg a kollekció exkluzív jellegét és megerősíti annak hitelességét és legmagasabb minőségét.

Kompatibilis a MagSafe technológiával
Érdemes megemlíteni a rendkívül praktikus mágneses gyűrűt, amely kompatibilis a MagSafe technológiával és a tokra van helyezve. Ennek köszönhetően az eszközt vezeték nélkül és gyorsan tudod tölteni, biztosítva a mindennapi kényelmet és funkcionalitást. Ez nem csak egy kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezője is, és gondoskodás az értékes okostelefonod védelmében. A terméket a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Saffiano MagSafe
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6,1" / 13 6,1"

MEGJEGYZÉS: iPhone 13 esetén a kamerakivágás nagyobb lesz, emiatt nem lehet panaszt tenni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett