Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339328795 Márka: GUESS

Guess GUHCP16XM4DGPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete hardcase Szilikon Logo Strass 4G tok


Cikkszám: GUE004147-0 | EAN/Vonalkód: 3666339328795 | Márka: GUESS

Guess GUHCP16XM4DGPK iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete hardcase Szilikon Logo Strass 4G tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Szilikon Logo Strass 4G egy exkluzív vonala védőtokoknak, amely kivételes funkcionalitást és stílusos, egyedi dizájnt ötvöz. Ezt a kollekciót azok számára tervezték, akik nemcsak telefonjuk biztonságát, hanem elegáns megjelenését is fontosnak tartják. E sorozat minden tokja a jó ízlés valódi kifejezése, kiváló minőségű kivitelezést és egyedi esztétikát kínál.

Adj stílust és sikket! A kollekció páratlan tartósságával, eleganciájával és a minimalizmus valamint a funkcionalitás tökéletes ötvözésével emelkedik ki. A tokot a jellegzetes arany 4G logó díszíti, amely hangsúlyozza a magas minőséget és a hitelességet. Kristályokkal díszített kerek gyűrűbe ágyazva fénylik a fényben, luxus karaktert adva a telefonnak. Az arany díszítések az oldalsó gombokon és a kamerakeret körül teszik teljessé az összhatást, presztízst adva a toknak.

Figyelem a részletekre A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz. A tok oldalai rugalmasak, így könnyen fel- és leszerelhető a borító, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől vagy esetleges sérülésektől. Emellett a kissé emelt külső szélek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körül emelt külső szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól. A tok a Guess márka engedélye alapján készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Szilikon Logo Strass 4G
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Szilikon/Mikroszálas
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett