Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339345990 Márka: GUESS

Guess GUHCP16XGF4GGR iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok 4G Charms Collection tok


Cikkszám: GUE004145-0 | EAN/Vonalkód: 3666339345990 | Márka: GUESS

Guess GUHCP16XGF4GGR iPhone 16 Pro Max 6.9" fekete/fekete keménytok 4G Charms Collection tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess 4G Charms Collection

A Guess 4G Charms Collection egy exkluzív védőtok-sorozat, amely kiváló funkcionalitást ötvöz stílusos, egyedi dizájnnal. Ez a kollekció azok számára készült, akik nemcsak a telefonjuk biztonságát, hanem annak elegáns megjelenését is értékelik. A kollekció minden tokja a jó ízlés igazi kifejeződése, kiváló kidolgozással és egyedi esztétikával. Adj stílust és eleganciát!

A tok kiváló minőségű ökobőrből készült, legendás 4G mintával nyomtatva, ami remek választás azoknak, akik nemcsak a divat exkluzív megjelenését, hanem a magas minőséget és funkcionalitást is értékelik. Az elegáns arany Guess logó kiegészíti ezt a designt, megerősítve a termék legmagasabb minőségét és eredetiségét. A tokhoz egy arany medál tartozik a 4G logóval, amely kiegészíti az egészet és hangsúlyozza különleges stílusát.

Figyelem a részletekre

A gondosan kiválasztott méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan csillapítja az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz. A tok oldalai elég rugalmasak ahhoz, hogy könnyen fel- és leszerelhető legyen a borítás, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől vagy esetleges sérülésektől. Másrészt a kissé megemelt külső szélek megvédik a telefon képernyőjét a sérülésektől, és a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A tok a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: 4G Charms Collection
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Ökobőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max 6.9"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett