Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339152291 Márka: GUESS

Guess GUHCP15XPCRTHCP iPhone 15 Pro Max pink/pink keménytok Croco Triangle Metal Logo


Cikkszám: GUE003211-0 | EAN/Vonalkód: 3666339152291 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15XPCRTHCP iPhone 15 Pro Max pink/pink keménytok Croco Triangle Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Croco Triangle Metal Logo: Egy rendkívül stílusos és elegáns védőtok egyedi dizájnnal, amely állatmotívumok által inspirált megjelenésével lenyűgöz. Ez a tok karaktert és kifejezőképességet ad bármely megjelenésnek, és lehetővé teszi, hogy eleganciával mutasd meg magad, miközben átfogó védelmet nyújt az okostelefonodnak.

Szilárd szerkezet: Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, de mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát váratlan sérülések és ütődések ellen. Az esettökéletes illeszkedésének és a készülék méreteinek megtartásának köszönhetően hatékonyan elnyeli az eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz minden körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánon alapul, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és megvédi a készüléket a lehetséges megsemmisüléstől. A tok szélei elég rugalmasak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a burkolat gond nélküli összeszerelését és szétszerelését, de mindenekelőtt tökéletesen védik a készülék keretét az ütésektől és a potenciális sérülésektől. Kissé megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Egyedi és exkluzív megjelenés: A Croco Triangle Metal Logo kollekció ideális választás mindazok számára, akik elegáns, de nagyon kifejező kiegészítőket értékelnek. Ami egyedivé teszi ezt a kollekciót, az a krokodilbőr motívum, amely rendkívül nőies és divatos minta minden korosztály női körében. Ezt a kifinomult kollekciót egy fém háromszög folt Guess logóval egészíti ki, amely jellegzetes háromszög alakjával kiemelkedik a teljes dizájn hátteréből, hangsúlyozva annak exkluzív jellegét és hitelességét. A termék a Guess márka licencével gyártott.

Technikai adatok:
Kollekció: Croco Triangle Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6,7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett