Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172626 Márka: GUESS

Guess GUHCP15XHDECMP iPhone 15 Pro Max 6.7" rózsaszín/kemény tok IML Faceted Mirror Disco Iridescent


Cikkszám: GUE003241-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172626 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15XHDECMP iPhone 15 Pro Max 6.7" rózsaszín/kemény tok IML Faceted Mirror Disco Iridescent


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent

A Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció mindent megad az iPhone-odnak, hogy megváltoztassa kinézetét és úgy ragyogjon, mint a legfényesebb csillag. Ez az egyedülálló védőtok sorozat nagyszerűvé teszi az iPhone-odat, és illeszkedik a legújabb divatirányzatokhoz. Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent lenyűgöz az expresszív dizájnjával, melynek megjelenése egy diszkógömb inspirációjából származik - így a tokok eredeti alternatívát kínálnak az unalmas, egyhangú tokokkal szemben.

Ragyogj és vond magadra a figyelmet

Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok dizájnját a diszkógömb lenyűgöző és látványos világa inspirálta. A kollekció minden tokja magában hordozza ugyanazt az egyedi bájt, ami elkísérte a csodás pillanatokat a táncparketten a diszkógömb csillogó fénye alatt. A tok felszíne egyedi, sokszögű mintákkal van borítva, amelyek a gömb felszínén található geometriai tükröződéseket idézik. Ezek a fényes, háromdimenziós elemek mélységet és textúrát adnak, a fény szóródásának hatását keltve, ami egy pislákoló, csillogó táncparkett emlékét idézi. A grafikák egy vékony, áttetsző poliuretán réteggel vannak bevonva, amely ellenállóvá teszi a mintát az elhasználódással szemben. Az egészet a klasszikus Guess logó egészíti ki, amely a tok alsó részén található, nemcsak a hitelesség garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív védelem, erős konstrukció

A stílusos védőtok nemcsak egyedi megjelenést biztosít, hanem védelmet is nyújt a sérülések ellen. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet hátul kemény polikarbonáttal erősítettek meg. A tok tökéletesen illeszkedik a készülékre, rendelkezik minden gombfedéllel és portkivágással, és nem jelent akadályt a készülék mindennapi használatában. Így nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap az iPhone-jához, hanem védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezze azt.

A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: IML Faceted Mirror Disco Iridescent
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/PC
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett