Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339152260 Márka: GUESS

Guess GUHCP15SPCRTHCP iPhone 15 6.1" rózsaszín/ rózsaszín Croco Triangle Metal Logo tok


Cikkszám: GUE003210-0 | EAN/Vonalkód: 3666339152260 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15SPCRTHCP iPhone 15 6.1" rózsaszín/ rózsaszín Croco Triangle Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Croco Triangle Metal Logo

Ez egy rendkívül stílusos és elegáns védőtok, amely egyedi dizájnjával állatmotívumból merít ihletet. A borító karaktert és kifejezőképességet ad minden stílushoz, továbbá elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben átfogó védelmet nyújt az okostelefon számára.

Masszív konstrukció

Ez az elegáns tok nemcsak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, de mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütődésekkel szemben. Az eszköz méreteinek szinte tökéletes illeszkedése révén a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között.

A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapú, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást, és védi az eszközt az esetleges roncsolódástól. A tok szélei elég rugalmasak ahhoz, hogy gond nélkül lehessen fel- és leszerelni a tokot, de mindenekelőtt tökéletesen védik az eszköz keretét az ütések és lehetséges sérülések ellen. Enyhén megemelt külső szélek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt szélek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolódástól.

Az elegáns védőtok célja, hogy megvédje eszközét és divatos megjelenést biztosítson neki.

Egyedi és exkluzív megjelenés

A Croco Triangle Metal Logo kollekció ideális választás mindazok számára, akik elegáns, de nagyon kifejező kiegészítőkre vágynak. Ami ezt a kollekciót egyedivé teszi, az a krokodilbőr motívum, amely rendkívül nőies és divatos minta minden korosztály női körében. Ezt a kifinomult kollekciót egy fém háromszög alakú, Guess logós folt egészíti ki a tokon, amely jellegzetes háromszög alakjával tűnik ki az egész dizájn hátteréből, kiemelve annak exkluzív karakterét és hitelességét. A termék a Guess márka liszensze alapján készült.

Műszaki adatok:

Kollekció: Croco Triangle Metal Logo

Típus: Hardcase

Anyag: TPU

Szín: Rózsaszín

Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett