Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147235 Márka: GUESS

Guess GUHCP15MP4TDSCPP iPhone 15 Plus 6.7" rózsaszín/ rózsaszín kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Cikkszám: GUE003189-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147235 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15MP4TDSCPP iPhone 15 Plus 6.7" rózsaszín/ rózsaszín kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Exkluzív telefontok, amelyet az iPhone számára terveztek a híres Guess divatház egyedi stílusában. Ideális választás modern kiegészítők rajongói számára, ez a tok fontos része lehet azoknak, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést és teljes körű védelmet biztosítanak az okostelefonjuknak.

Masszív kialakítás
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát emeli ki, hanem elsősorban a készülék biztonságát garantálja véletlenszerű sérülésekkel és ütődésekkel szemben. Gondosan illesztett méretei révén a tok hatékonyan tompítja az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. Az innovatív dizájn tartós poliuretán alapra épül, amely nemcsak a mindennapi használat során nyújt ellenállást, hanem hosszú távon megőrzi esztétikus megjelenését is.

Egyedi megjelenés
Ez a kollekció egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz a toknak. A különleges megjelenést a kiváló minőségű 4G nyomtatás adja az ökológiai bőrön, amely stílust és eleganciát sugall. A kifinomult kollekciót a Guess háromszög alakú logójával díszített tapasz koronázza meg, amely kristályokkal van kirakva, és kiemelkedik a teljes dizájn hátteréből, kihangsúlyozva exkluzív jellegét.

Praktikus pánt
A tokhoz praktikus pánt is tartozik, amely további védelmet nyújt az okostelefonnak a sérülésekkel vagy elvesztéssel szemben, és lehetővé teszi, hogy a telefon mindig kéznél legyen. A kiegészítő kiváló kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A pántot nagyon egyszerű felszerelni - csak egy speciális horoggal ellátott betétet kell behelyezni a védőtok és a telefon közé. Az adapter csúcsa a töltőport nyílásán keresztül jön ki, és nem zavarja annak funkcionalitását, teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel is. Az adapterhez csatlakoztatott karabiner lehetővé teszi a pánt gyors lecsatolását a telefonról. A pánt hossza állítható, és rögzíthető a táskához, a csukló köré tekerhető vagy a karra köthető. Termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / Öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 15 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett