Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147105 Márka: GUESS

Guess GUHCP15LP4TDSCPB iPhone 15 Pro 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Cikkszám: GUE003185-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147105 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15LP4TDSCPB iPhone 15 Pro 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez az exkluzív tok iPhone-okhoz készült, egyedi dizájnja a híres Guess divatházzal való együttműködés eredménye, ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak. Azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegánsan akarnak kinézni, és átfogó védelmet biztosítanak okostelefonjuknak, ez a tok kihagyhatatlan ruhadarab.

Szilárd felépítés
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. Gondosan illeszkedő méretei révén hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapon nyugszik, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, hanem hosszú időn át megőrzi esztétikáját.

Egyedi megjelenés
Ez a kollekció egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G nyomtatás adja az ökológiai bőrön, amely stílust és eleganciát kölcsönöz neki. Ezt a kifinomult kollekciót a Guess logóval ellátott, kristályokkal megszórt háromszög alakú patch teszi teljessé, amely kiemelkedik a teljes dizájn hátteréből és kiemeli exkluzív jellegét.

Praktikus öv
A tokhoz egy praktikus öv is tartozik, amely további védelmet nyújt az okostelefon sérülése vagy elvesztése ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a telefon. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. Az övet nagyon egyszerű felszerelni - csak illessze be az egy speciális kampóval ellátott betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter karabineres vége a töltőport nyílásából kilóg, és nem zavarja annak funkcióját, teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapteren található karabiner lehetővé teszi az öv gyors leválasztását a telefonról. Az öv állítható hosszúságú, és táskához erősítve, a csukló köré tekerve vagy a karra kötve viselhető.

A termék a Guess márkanév licenc alatt készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Kék
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett