Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339172619 Márka: GUESS

Guess GUHCP15LHDECMP iPhone 15 Pro 6.1" tok pink/pink hardcase IML Faceted Mirror Disco Iridescent


Cikkszám: GUE003240-0 | EAN/Vonalkód: 3666339172619 | Márka: GUESS

Guess GUHCP15LHDECMP iPhone 15 Pro 6.1" tok pink/pink hardcase IML Faceted Mirror Disco Iridescent


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent

A Guess IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció mindent tartalmaz, amire az iPhone-jának szüksége van ahhoz, hogy új külsőt kapjon és úgy ragyogjon, mint a legfényesebb csillag. Ez az egyedülálló védőtok sorozat nemcsak nagyszerű megjelenést kölcsönöz az iPhone-nak, hanem a legújabb divatirányzatoknak is megfelel. Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent kollekció feltűnő dizájnjával lenyűgöz. Megjelenését a diszkógömb ihlette, ennek köszönhetően a tokok eredeti alternatívát jelentenek az egyszerű, egyhangú tokokkal szemben.

Ragyogj és vonzd magadra a figyelmet

Az IML Faceted Mirror Disco Iridescent tok dizájnját a diszkógömb lenyűgöző és látványos világa ihlette. A kollekció minden egyes tokja ugyanazt az egyedülálló varázst sugározza, amely a táncparketten a villogó diszkófények alatt élvezett csodálatos pillanatokat kísérte. A tok felülete egyedi, sokfalú mintákkal van borítva, amelyek a gömb felületén található geometriai tükröződéseket idézik. Ezek a fényes, háromdimenziós elemek mélységet és textúrát adnak, és olyan fényeloszlási hatást hoznak létre, amely egy táncoló, csillogó táncparkettre emlékeztet. A grafikát vékony réteg átlátszó poliuretán fedi, amely ellenállóvá teszi a motívumot a kopással szemben. Az egészet a klasszikus Guess logó egészíti ki, amely a tok alján található. Ez nemcsak az autenticitás garanciája, hanem a termék legmagasabb minőségének szimbóluma is.

Masszív szerkezet a hatékony védelemért

A stílusos védőtok nemcsak egyedi megjelenésével, hanem sérülés elleni védelmével is lenyűgöz. A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, amelyet a hátoldalon kemény polikarbonát erősít meg. A tok tökéletesen illeszkedik, tartalmazza az összes gombfedőt és portkivágást, és nem akadályozza a készülék mindennapi használatát. Ily módon nemcsak egy stílusos kiegészítőt kap az iPhone-jához, hanem olyan védelmet is, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig élvezze azt.

A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: IML Faceted Mirror Disco Iridescent
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/PC
Szín: Pink
Kompatibilitás: iPhone 15 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett