Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146931 Márka: GUESS

Guess GUHCP14XP4TDSCPW tok iPhone 14 Pro Max 6.7" - barna Crossbody 4G Metal Logo tok


Cikkszám: GUE002991-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146931 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14XP4TDSCPW tok iPhone 14 Pro Max 6.7" - barna Crossbody 4G Metal Logo tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez az exkluzív tok, amelyet az iPhone készülékhez terveztek, egyedülálló dizájnnal rendelkezik, amelyet a híres Guess divatházzal együttműködve hoztak létre. Ideális választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Pótolhatatlan kiegészítője a szekrénynek azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegánsan kívánnak megjelenni, és teljes körű védelmet biztosítanak okostelefonjuknak.

Szilárd konstrukció:
Ez az elegáns borító nemcsak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlenszerű sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretán alapokon nyugszik, amely nemcsak a mindennapi kopásnak ellenáll, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés:
E kollekció egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz neki. Az egyedi jelleg a kiváló minőségű 4G nyomtatással kiegészítve van alkalmazva az ökológiai bőrre, amely stílust és eleganciát ad neki. E kifinomult kollekciót egy jellegzetes háromszög alakú, kristályokkal díszített, Guess logóval ellátott folt egészíti ki, amely kiemelkedik a dizájn hátteréből és hangsúlyozza annak exkluzív jellegét.

Praktikus szíj:
A tok egy praktikus szíjjal érkezik, ami további védelmet nyújt az okostelefonjának sérülések vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefon mindig közel legyen Önhöz. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíjat nagyon egyszerű felszerelni - csak dugja be a speciális kampóval ellátott betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter hegye karabinerrel a töltőport nyílásából jön ki, nem zavarja annak működését, és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatlakoztatott karabiner lehetővé teszi a szíj gyors leoldását a telefonról. A szíj hossza állítható, és táskára csatolva, csukló körül tekerve vagy karhoz kötve is viselhető.

A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett