Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146795 Márka: GUESS

Guess GUHCP14XP4TDSCPK iPhone 14 Pro Max 6.7" tok - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002983-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146795 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14XP4TDSCPK iPhone 14 Pro Max 6.7" tok - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az Apple iPhone készülékekhez dedikált, a neves Guess divatház együttműködésével készült egyedi tervezésű tok ideális választás a modern kiegészítők rajongói számára. A stílust és presztízst értékelő, eleganciára törekvő emberek ruhatárának nélkülözhetetlen kiegészítője, amely egyúttal átfogó védelmet nyújt a telefonjuk számára.

Szilárd felépítés
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütődésekkel szemben. Az alaposan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív tervezése tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikai megjelenését.

Egyedi megjelenés
A kollekció egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és kifinomult bájt kölcsönöz neki. A magas minőségű 4G minta, amelyet ökológiai bőrre alkalmaztak, stílust és eleganciát ad a toknak. Ez a kifinomult kollekció egy jellegzetes háromszög alakú, kristályokkal díszített Guess logós folttal egészül ki, amely kiemelkedik a teljes dizájn hátteréből és hangsúlyozza annak exkluzív jellegét.

Praktikus szíj
A tok praktikus hevederrel is ellátott, amely további védelmet nyújt a telefon számára a sérülésekkel vagy elvesztéssel szemben, és lehetővé teszi a telefon közeli elhelyezését. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A heveder nagyon egyszerűen felszerelhető - egyszerűen helyezzen be egy speciális betétet egy horoggal a védőtok és a készülék közé. Az adapter hegye egy karabinerrel kijön a töltőport nyílásából, és nem zavarja annak funkcióját, teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatlakoztatott karabiner lehetővé teszi a heveder gyors leválasztását a telefonról. A heveder hossza állítható, és táskához rögzítve, a csukló körül tekerve vagy a karra kötve viselhető. A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett