Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146900 Márka: GUESS

Guess GUHCP14SP4TDSCPW iPhone 14 tok - barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002989-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146900 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14SP4TDSCPW iPhone 14 tok - barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Exkluzív tok, amelyet az iPhone számára terveztek, és egyedülálló dizájnja a híres Guess divatházzal való együttműködés eredménye. Ideális választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Pótolhatatlan kiegészítője azoknak, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést biztosít és teljes körű védelmet nyújt az okostelefon számára.

Masszív felépítés
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlenszerű sérülésekkel és ütésekkel szemben. A gondosan megtervezett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli a lehetséges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és a gombokhoz, bármilyen körülmények között. Az innovatív tok kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nemcsak ellenáll a mindennapos használatnak, hanem hosszú távon is megőrzi esztétikáját.

Egyedi megjelenés
A kollekció egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és szelíd bájt kölcsönöz. A magas minőségű 4G nyomat az ökológiai bőrön stílust és eleganciát ad. A kifinomult kollekciót a tokra helyezett háromszög alakú Guess logóval díszített jelvény egészíti ki, amely kristályokkal van kirakva, és kiemeli az exkluzív megjelenést.

Praktikus öv
A tok praktikusan kivitelezett szíjjal rendelkezik, amely kiegészítő védelmet nyújt a készüléknek és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a telefon. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíj nagyon egyszerűen felszerelhető - csak helyezze be a speciális betétet egy horoggal a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter hegye egy karabinerrel a töltőport nyílásán keresztül jön ki, és nem zavarja annak működését, emellett teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatlakoztatott karabiner lehetővé teszi a szíj gyors lecsatolását a telefonról. A szíj hosszúsága állítható, és táskához csatolva, csuklóra tekerve, vagy a karra köthetve viselhető.

A terméket a Guess márka licencével gyártják.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Ökologikus bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett