Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146764 Márka: GUESS

Guess GUHCP14SP4TDSCPK tok iPhone 14 - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002980-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146764 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14SP4TDSCPK tok iPhone 14 - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Exkluzív fliptok iPhone készülékhez, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködésben terveztek, ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést biztosítanak, valamint átfogó védelmet nyújtanak okostelefonjuknak.

Szilárd konstrukció
Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem elsősorban a készülék biztonságát garantálja véletlen sérülések és ütések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben minden porthoz és gombhoz biztosítja a teljes hozzáférést, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nem csak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés
A kollekció eredetiségét finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G minta nyomott ökológiai bőr adja, amely stílust és eleganciát sugároz. Ezt a kifinomult kollekciót a tokra helyezett, kristályokkal díszített Guess logós tapasz teszi teljessé, amely feltűnően emelkedik ki a teljes dizájnból, és hangsúlyozza annak exkluzív jellegét.

Praktikus öv
A tok praktikus szíjjal van felszerelve, amely további védelmet nyújt okostelefonjához a sérülések vagy elvesztés ellen, valamint lehetővé teszi, hogy telefonja mindig kéznél legyen. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. Az övet nagyon egyszerű felszerelni - csak helyezzen be egy speciális kampós betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter vége egy karabinerrel a töltőport nyíláson keresztül kerül ki, nem zavarja annak funkcionalitását, és teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez rögzített karabiner lehetővé teszi az öv gyors leválasztását a telefonról. Az öv hossza állítható, és csatolható táskához, csuklóhoz tekerhető vagy karra köthető.

A termék a Guess márka engedélyével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Eco-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 14 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett