Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339120061 Márka: GUESS

Guess GUHCP14MHDGTPD iPhone 14 Plus 6.7" arany/arany keménytok Rhinestone Triangle tok


Cikkszám: GUE002856-0 | EAN/Vonalkód: 3666339120061 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14MHDGTPD iPhone 14 Plus 6.7" arany/arany keménytok Rhinestone Triangle tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Rhinestone Triangle

A legújabb exkluzív iPhone védőtok sorozat új divat határokat állít a telefontokok kialakításában. A Rhinestone Triangle kifinomult dizájnjával és luxus karakterével nyűgöz le - tökéletes választás azoknak, akik szeretik az avantgárd kiegészítőket. A tokokat úgy tervezték meg, hogy egyedülálló alternatívát nyújtsanak az unalmas és konzervatív hagyományos tokok helyett. A kollekció figyelmet kelt azzal, hogy egy csillogó réteget tartalmaz, amelyet több száz kristály borít, amelyek minden mozdulattal ragyognak.

A különleges sorozatot olyan nők számára hozták létre, akik szeretnek kitűnni a tömegből, és ragyogni, mint a csillagok. A csillogó rétegbe ágyazott kristályok rendkívül luxus érzetet adnak az iPhone-nak, amely tökéletes kiegészítője a mindennapi stílusoknak. Ezt a kifinomult kollekciót egy háromszög alakú folt egészíti ki, amely a Guess divatház logóját viseli, ami egyben a termék hitelességének és legmagasabb minőségének is a bizonyítéka. Az elegáns védőtok nemcsak egyedi megjelenést biztosít, hanem védelmet is nyújt a károsodások ellen.

A tok szerkezete tartós és kopásálló poliuretánból készült, a hátulja pedig kemény polikarbonáttal van megerősítve. A tok tökéletesen illeszkedik, minden gombhoz és csatlakozóhoz kivágások vannak, így semmi sem akadályozza meg a készülék mindennapi használatát. Így nem csak egy stílusos kiegészítőt kapsz az iPhone-hoz, hanem olyan védelmet is, amely hosszabb ideig lehetővé teszi a készülék használatát.

A terméket a Guess márka licence alapján gyártják.

Műszaki adatok:
Kollekció: Rhinestone Triangle
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC
Szín: Arany
Kompatibilitás: iPhone 14 Plus 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett