Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146924 Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPW tok iPhone 14 Pro - barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002990-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146924 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPW tok iPhone 14 Pro - barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo

Egy exkluzív tok, amelyet az iPhone számára dedikáltak, egyedi kialakítással, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködve hoztak létre. Ideális választás a modern kiegészítők rajongói számára. Ez egy pótolhatatlan kiegészítő a ruhatárhoz azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést biztosítanak és átfogó védelmet nyújtanak okostelefonjuk számára.

Szilárd konstrukció

Ez az elegáns tok nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, de mindenekelőtt biztosítja a készülék biztonságát a véletlenszerű sérülésekkel és ütközésekkel szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli a lehetséges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. Az innovatív tok kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nem csak a mindennapi kopásnak ellenáll, de hosszú időn keresztül megőrzi esztétikus megjelenését is.

Egyedülálló megjelenés

Ennek a kollekciónak az egyediségét finom ökológiai bőr emeli ki, amely eleganciát és finom bájt ad hozzá. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G nyomtatás nyújtja, amelyet az ökológiai bőrre alkalmaztak, stílust és eleganciát kölcsönözve neki. Ez a kifinomult kollekció egy, az egész dizájn háttéréből kiemelkedő karakteres háromszögletű Guess logóval ellátott folttal egészül ki, amelyet kristályok díszítenek, és így hangsúlyozza exkluzív jellegét.

Praktikus szíj

A tokhoz egy praktikus pánt is tartozik, amely további védelmet nyújt a telefon sérülése vagy elvesztése ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a készülék. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíj nagyon egyszerűen felszerelhető - csak be kell helyezni egy speciális kampós betétet a védőtok és a telefon közé. Az adapter csúcs, amely karabinerrel van ellátva, a töltőport nyílásából jön ki, és nem zavarja annak funkcióit, teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A karabiner segítségével gyorsan leválasztható a szíj a telefonnal. A szíj hossza állítható, táskához csatolva, csuklóra tekerve vagy a kar köré kötve is viselhető.

Guess márkájú termék licenc alapján gyártva.

Műszaki adatok
Gyűjtemény: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Hardcase
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett