Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147068 Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPB iPhone 14 Pro 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE003183-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147068 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14LP4TDSCPB iPhone 14 Pro 6.1" kék/kék kemény tok Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo

Ez a luxus telefontok, amely az iPhone készülékekhez készült és a híres Guess divatházzal együttműködésben tervezett egyedi dizájnnal rendelkezik, ideális választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Tökéletes kiegészítője a szekrényednek, ha értékeled a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést kölcsönöz és teljes körű védelmet biztosít a telefonodnak.

Szilárd szerkezet
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és rázkódásokkal szemben. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan tompítja az esetleges esés okozta sérüléseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz minden körülmények között. Az innovatív tok szerkezete tartós poliuretánból készült, amely nemcsak ellenáll a napi használat okozta kopásnak, de hosszú ideig megőrzi esztétikáját is.

Kivételes megjelenés
Ennek a kollekciónak a különlegességét az öko-bőr finom megjelenése emeli ki, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyedi jelleget a kiváló minőségű 4G nyomat adja, amelyet az öko-bőrre helyeztek, növelve annak stílusát és eleganciáját. Ennek az exkluzív kollekciónak a tökéletes kiegészítője a tokon található Guess logós címke, amely kristályokkal díszített és kiemelkedik az egész dizájnból, aláhúzva annak exkluzív jellegét.

Gyakorlati pánt
A tokhoz praktikus pánt tartozik, amely további biztonságot nyújt a telefon számára a sérülések vagy elvesztés ellen, és mindig közel tartja a készüléked. Ez a kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A pánt egyszerűen felszerelhető – csak helyezd be a speciális betétet csapokkal a védőtok és a telefon közé. Az adapter vége karabinerrel záródik, amely a töltés portján keresztül kijön, és nem zavarja annak működését, valamint teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A karabiner lehetővé teszi a pánt gyors lekapcsolását a telefontól. A pánt állítható hosszúságú, és a táskához csatolva, a csukló köré tekerve, vagy a váll köré körítve is viselhető.

A termék Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció:
Crossbody 4G Metal Logo

Típus:
Kemény tok

Anyag:
TPU/Öko-bőr

Szín:
Barna

Kompatibilitás:
iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett