Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147761 Márka: GUESS

Guess GUHCP14LHG4SGD tok iPhone 14 Pro - arany Glitter Script Big 4G


Cikkszám: GUE003008-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147761 | Márka: GUESS

Guess GUHCP14LHG4SGD tok iPhone 14 Pro - arany Glitter Script Big 4G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Glitter Script Big 4G Egy rendkívüli tok, amelyet az iPhone számára terveztek a neves Guess divatházzal együttműködve, és abszolút ideális a modern akcentusok szerelmeseinek. Elengedhetetlen kelléke azok ruhatárának, akik szeretnék magukat luxus és kifejező kiegészítőkkel körülvenni, hogy egyedülálló külsőt kölcsönözzenek, és hangsúlyozzák iPhonejuk presztízsét.

Masszív kivitel Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja az eszköz biztonságát a véletlenszerű károsodások és ütések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív tervezése tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját.

Azok számára, akik szeretnek ragyogni Ez az egyedülálló kollekció finom csillogó rétegével vonzza a figyelmet, amely látványos ragyogást kölcsönöz. Az aranyszínű fém Guess logó vintage stílusban nemcsak díszítés, hanem a márka klasszikusainak tisztelete is. További dekoratív elem a jellegzetes, nagy arany 4G logó, amely a teljes megjelenésnek luxus hatást kölcsönöz. Ezek az apró, de jelentős részletek kifinomult bájt kölcsönöznek a kollekciónak, és vonzzák a divat szerelmeseinek figyelmét. A terméket a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok Kollekció: Glitter Script Big 4G Típus: Kemény tok Anyag: TPU Szín: Arany Kompatibilitás: iPhone 14 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett