Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146894 Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPW tok iPhone 13 Pro Max 6.7” - barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002988-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146894 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPW tok iPhone 13 Pro Max 6.7” - barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy exkluzív, iPhone-nak dedikált tok, mely a híres Guess divatházzal együttműködve készült egyedi dizájnnal, ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak. Ez a tok nélkülözhetetlen kiegészítője a ruhatárnak azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, és egyidejűleg elegánsan szeretnék megjeleníteni okostelefonjukat, miközben átfogó védelmet nyújtanak neki.

Masszív konstrukció
Ez az elegáns tok nem csupán hangsúlyozza a felhasználó kifinomultságát, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károsodások és ütődések ellen. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a csatlakozókhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nemcsak mindennapi kopásállóságot biztosít, hanem hosszú ideig megtartja esztétikai megjelenését is.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és kifinomult bájt kölcsönöz. A kollekció egyedi jellemzője a magas minőségű 4G mintázat, amelyet az ökológiai bőrön alkalmaztak, így stílusos és elegáns megjelenést biztosítva. Ezt a kifinomult kollekciót egy jellegzetes háromszög alakú Guess logóva egészítik ki, amelyet kristályok díszítenek, kiemelve a tok exkluzív jellegét.

Praktikus szíj
A tokhoz tartozik egy praktikus szíj, amely tovább védi az okostelefont a károsodástól vagy elvesztéstől, és lehetővé teszi, hogy a telefon mindig kéznél legyen. Ez a kiegészítő kiváló kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíjat nagyon egyszerű felszerelni – csak be kell helyezni egy speciális beillesztőt horoggal a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter vége egy karabinerrel kinyúlik a töltőport nyílásán, és nem zavarja a funkcióját, teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez rögzített karabiner lehetővé teszi a szíj gyors lecsatolását a telefonról. A szíj állítható hosszúságú, és rögzíthető táskához, csukló köré tekerhető vagy karra köthető.

A terméket a Guess márka liszencével gyártották.

Technikai adatok
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett