Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147174 Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPP tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - rózsaszín Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002996-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147174 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPP tok iPhone 13 Pro Max 6.7" - rózsaszín Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Guess Crossbody 4G Metal Logo egy exkluzív tok, amelyet az iPhone számára terveztek, a neves Guess divatházzal együttműködésben készült egyedi kialakítással. Ideális választás a modern kiegészítők rajongóinak. Ez az elengedhetetlen kiegészítő öltözék azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegánsnak szeretnének kinézni, és teljes körű védelmet nyújtanak okostelefonjuk számára.

Szilárd konstrukció:
Ez az elegáns tok nemcsak a használó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan nyeli el az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz bármilyen körülmények között. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú időn át megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés:
Ezt a kollekciót a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és visszafogott bájt kölcsönöz. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G nyomtatás adja az ökológiai bőrön, amely stílust és eleganciát ad neki. Ez a kifinomult kollekció kiegészül a tokon lévő, Guess logóval ellátott háromszög alakú folttal, amely kristályokkal van kirakva, és kiemelkedik a teljes dizájn hátteréből, hangsúlyozva annak exkluzív jellegét.

Praktikus heveder:
A tok egy praktikus hevederrel rendelkezik, amely további védelmet nyújt okostelefonjának a sérülések vagy veszteségek ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefonja mindig közel legyen Önhöz. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatához. A heveder nagyon egyszerűen telepíthető - csak helyezze be a védőtok és az okostelefon közé egy speciális kampós betétet. Az adapter végén lévő karabiner a töltőport nyílásán keresztül jön ki, és nem zavarja annak funkcionalitását, teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatolt karabiner lehetővé teszi, hogy gyorsan leválassza a hevedert a telefonról. A heveder hossza állítható és hordható táskára csatolva, csuklóra tekerve vagy a kar köré kötve.

A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Öko-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett