Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146757 Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPK iPhone 13 Pro Max 6.7" tok - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002979-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146757 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13XP4TDSCPK iPhone 13 Pro Max 6.7" tok - fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo Egy exkluzív tok, amely az iPhone számára készült, és egyedi kialakítással rendelkezik, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködve alkottak meg. Ez az ideális választás a modern kiegészítők kedvelőinek. Elengedhetetlen kiegészítő a stílust és presztízst értékelő emberek ruhatárában, miközben elegáns megjelenést biztosít, és átfogó védelmet nyújt az okostelefon számára.

Masszív konstrukció Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülések és ütődések ellen. A gondosan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. Az innovatív kialakítás tartós poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi kopásnak ellenáll, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikus megjelenését is.

Egyedi megjelenés Ennek a kollekciónak a különlegességét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G nyomtatás adja az ökológiai bőrre, amely stílust és eleganciát kölcsönöz neki. Ez a kifinomult kollekció egy, a tokra helyezett Guess logóval ellátott folttal egészül ki, amely jellegzetes háromszög alakban van kialakítva, kristályokkal díszítve, amelyek kiemelkednek a teljes dizájn hátteréből, és hangsúlyozzák annak exkluzív jellegét.

Praktikus öv A tokhoz tartozik egy praktikus pánt, amely további védelmet nyújt okostelefonjának a sérülés vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy mindig a keze ügyében legyen a telefon. A kiegészítő nagyszerű kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatához. A pánt nagyon egyszerűen felszerelhető - csak be kell helyezni egy speciális betétet egy kampóval a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter hegye egy karabinerrel a töltőport nyílásából jön ki, és nem zavarja annak funkcionalitását, és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatolt karabiner lehetővé teszi, hogy gyorsan leválassza a pántot a telefonról. A pánt hossza állítható, és rögzíthető táskához, csukló köré tekerve vagy a karra kötve. A terméket a Guess márka engedélyével gyártották.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/Ökológiai bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett