Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339148430 Márka: GUESS

Guess GUHCP13XM4DGPK iPhone 13 Pro Max tok - fekete szilikon logó strassz 4G


Cikkszám: GUE003042-0 | EAN/Vonalkód: 3666339148430 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13XM4DGPK iPhone 13 Pro Max tok - fekete szilikon logó strassz 4G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Silicone Logo Strassz 4G A 4G Strassz Metal Logo kollekció tartósságról, esztétikáról és a minimalizmus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyáról ismert. Tökéletesen kiemeli az iPhone egyedi dizájnját. Ez egy pótolhatatlan kiegészítő azok számára, akik értékelik az egyedi stílust és a rangos megjelenést, és ugyanakkor elegáns kinézetet szeretnének biztosítani okostelefonjuknak, miközben teljes körű védelmet nyújtanak számára.

Masszív kialakítás A látványos megjelenés mellett a tok garantálja a telefon biztonságát a nem kívánt karcolásoktól és sérülésektől. A tok kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A kemény és erős polikarbonát (hátlap) és a rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációja, amely könnyű telepítést biztosít. Az tok tetején található finom szilikon biztosítja a szilárd fogást és kellemes érzetet.

Exkluzív megjelenés A tokot egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszíti, amely megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. Az expresszivitást és a presztízst fokozza egy kerek gyűrűbe foglalt fém embléma, mely sok kristállyal van kirakva - ezek gyönyörűen csillognak nappali fényben, felhívva a figyelmet az okostelefonjára és luxus jelleget kölcsönözve annak. A termék Guess licenc alapján készült.

Műszaki adatok Kollekció: Silicone Logo Strassz 4G Típus: Keménytok Anyag: TPU/ Szilikon/ Mikroszálas Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 13 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett