Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146870 Márka: GUESS

Guess GUHCP13MP4TDSCPW tok iPhone 13 - barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002986-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146870 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13MP4TDSCPW tok iPhone 13 - barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo
Egy exkluzív tok, amely az iPhone számára készült, a híres Guess divatházzal együttműködésben tervezve. Ideális választás mindazok számára, akik a modern kiegészítőket kedvelik. Ez egy elengedhetetlen kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést biztosítanak telefonjaiknak, és átfogó védelmet nyújtanak.

Szilárd kivitel
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésektől és ütésektől. Gondosan illeszkedő méreteinek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz minden körülmények között. Az innovatív dizájn tartós poliuretán alapú, amely nemcsak ellenállóknak bizonyul a mindennapos kopással szemben, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikai megjelenését is.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz. Az egyedi karaktert a kiváló minőségű 4G minta adja, amely ökológiai bőrre van felhelyezve, stílust és eleganciát kölcsönözve neki. Ez a kifinomult kollekció kiegészül a Guess logóval ellátott folttal, amelyet kristályokkal díszítettek a tok jellegzetes háromszög alakú részén, amely kiemelkedik az egész dizájn háttéréből és hangsúlyozza exkluzív jellegét.

Praktikus szíj
A tokhoz praktikus szíj is tartozik, amely további védelmet nyújt telefonja számára a sérülésektől vagy elvesztéstől, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a telefonja. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatakor. A szíjat nagyon egyszerű felszerelni - csupán egy speciális kampós betétet kell behelyeznie a védőtok és a telefon közé. Az adapter hegye karabinerrel a töltőport nyílásán keresztül jut ki, és nem zavarja annak működését, teljesen kompatibilis a vezetéknélküli töltéssel. Az adapterhez rögzített karabiner lehetővé teszi a szíj gyors eltávolítását a telefonról. A szíj hossza állítható, és rögzíthető táskára, csuklóra tekerve vagy a karra kötve.

A termék a Guess márka licencével gyártva.

Műszaki adatok:
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyaga: TPU/Eco-bőr
Színe: Barna
Kompatibilitás: iPhone 13 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett