Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146887 Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPW tok iPhone 13 Pro / 13 - Barna Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002987-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146887 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPW tok iPhone 13 Pro / 13 - Barna Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egyedi, exkluzív tok iPhone-hoz, amelyet a híres Guess divatházzal együttműködve terveztek, és amely tökéletes választás a modern kiegészítők rajongói számára. Ez egy pótolhatatlan kiegészítő azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, ugyanakkor elegánsan akarnak megjelenni és átfogó védelmet szeretnének nyújtani okostelefonjuknak.

Masszív kialakítás
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlenszerű sérülések és ütődések ellen. A gondosan illesztett méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben fenntartja a teljes hozzáférést a portokhoz és gombokhoz, bármilyen körülmények között. Az innovatív tok kialakítás strapabíró poliuretánon alapul, amely nemcsak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú ideig megőrzi esztétikáját is.

Egyedi megjelenés
Ennek a kollekciónak az egyediségét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az ökológiai bőrre alkalmazott magas minőségű 4G nyomtatás stílusossá és elegánssá teszi. Ezt a kifinomult kollekciót a ház alján található Guess logós, kristályokkal díszített háromszög alakú folt egészíti ki, amely kiemelkedik a kialakítás egészéről és hangsúlyozza exkluzív jellegét.

Praktikus öv
A tok egy praktikus szíjjal is rendelkezik, amely további védelmet nyújt a készüléknek a sérülésekkel vagy elveszítéssel szemben, továbbá lehetővé teszi, hogy a telefon mindig mindig kéznél legyen. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíj rendkívül egyszerűen telepíthető - csak helyezze be a speciális kampós betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter hegyén található karabiner a töltőport nyílásán keresztül nyúlik ki, nem zavarja annak működését és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. A karabiner, amely az adapterhez van rögzítve, lehetővé teszi, hogy gyorsan lekapcsolja a szíjat a telefonnal. A szíj hosszában állítható, így táskára csatolva, csukló köré tekerhető vagy karra köthető.

A termék a Guess márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/ökobőr
Szín: Barna
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / iPhone 13 6.1"

MEGJEGYZÉS: iPhone 13 esetén a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képezi reklamáció tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett