Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339147167 Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPP tok iPhone 13 Pro / 13 - pink Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002995-0 | EAN/Vonalkód: 3666339147167 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPP tok iPhone 13 Pro / 13 - pink Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Crossbody 4G Metal Logo

Ez az exkluzív, az iPhone-hoz dedikált tok egyedi dizájnnal rendelkezik, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködve hoztak létre. Ideális választás a modern kiegészítők szerelmeseinek. Pótolhatatlan kiegészítője a ruhatárnak azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízst, miközben elegáns megjelenést kölcsönöznek, és átfogó védelmet nyújtanak okostelefonjuknak.

Masszív kivitel

Ez az elegáns borító nem csak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen sérülésekkel és ütésekkel szemben. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz minden körülmények között. A tok innovatív dizájnja tartós poliuretánra épül, amely nem csak a mindennapi kopásállóságot biztosítja, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikai megjelenését is.

Egyedi megjelenés

Ennek a kollekciónak a különlegességét a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. A kollekció egyediségét magas minőségű 4G nyomat alkalmazása ökológiai bőrön ad stílust és eleganciát. Ez a kifinomult kollekció egy patch-csel van kiegészítve, amelyen a Guess logó található egy jellegzetes háromszög alakban, kristályokkal dúsítva, amelyek kiemelkednek a dizájn egészének háttérből, és hangsúlyozzák az exkluzív karaktert.

Praktikus szíj

A tok egy praktikus szíjjal érkezik, amely további védelmet nyújt okostelefonjának a sérülés vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy a telefonját mindig közel tartsa magához. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használata során. A szíj nagyon egyszerűen telepíthető - csak helyezzen be egy speciális horoggal ellátott betétet a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter csúcsán lévő karabiner a töltőport nyílásából jön ki és nem zavarja annak működését, és teljesen kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez csatolt karabiner lehetővé teszi a szíj gyors lecsatolását a telefonról. A szíj hossza állítható, és rögzíthető táskához, csuklóra tekerve vagy karra kötve viselhető.

A termék a Guess márka liszencével készült.

Műszaki adatok

Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU/Eco-bőr
Szín: Rózsaszín
Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / 13 6.1"
MEGJEGYZÉS: Az iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem reklamálható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett