Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339146740 Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPK tok iPhone 13 Pro / 13 - Fekete Crossbody 4G Metal Logo


Cikkszám: GUE002978-0 | EAN/Vonalkód: 3666339146740 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13LP4TDSCPK tok iPhone 13 Pro / 13 - Fekete Crossbody 4G Metal Logo


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez a különleges iPhone tok, amelyet a neves Guess divatházzal együttműködésben terveztek, az ideális választás a modern kiegészítők rajongói számára. Tökéletes kiegészítője a gardróbnak azok számára, akik értékelik a stílust és a presztízset, miközben elegánsnak szeretnének tűnni, és teljes körű védelmet nyújtanak okostelefonjuknak.

Masszív konstrukció
Ez az elegáns tok nemcsak a felhasználó kifinomultságát hangsúlyozza, hanem mindenekelőtt garantálja a készülék biztonságát a véletlen károk és ütődések ellen. Az alaposan illeszkedő méreteknek köszönhetően a tok hatékonyan elnyeli az esetleges eséseket, miközben teljes hozzáférést biztosít a portokhoz és gombokhoz, függetlenül a körülményektől. A tok innovatív kialakítása tartós poliuretánra épül, amely nemcsak ellenáll a mindennapi kopásnak, hanem hosszú időn keresztül megőrzi esztétikáját.

Egyedi megjelenés
Ennek az exkluzív kollekciónak a sajátosságát a finom ökológiai bőr hangsúlyozza, amely eleganciát és finom bájt kölcsönöz. Az egyedi karaktert a magas minőségű 4G nyomat biztosítja, amely stílust és eleganciát kölcsönöz az ökológiai bőrnek. Ez a kifinomult kollekció a Guess logóval ellátott, háromszög alakú, kristályokkal díszített folttal egészül ki, amely kitűnik az egész design mögül és hangsúlyozza annak exkluzív jellegét.

Praktikus szíj
A tokhoz egy praktikus szíj is tartozik, amely további védelmet nyújt okostelefonjának a károk vagy elvesztés ellen, és lehetővé teszi, hogy telefonja mindig közel legyen Önhöz. A kiegészítő nagy kényelmet és komfortot biztosít a telefon használatában. A szíj nagyon egyszerűen telepíthető – csak be kell helyezni egy speciális horgot a védőtok és az okostelefon közé. Az adapter vége egy karabinerrel jön ki a töltőport nyílásán, anélkül, hogy zavarná annak működését, és teljes mértékben kompatibilis a vezeték nélküli töltéssel. Az adapterhez rögzített karabiner lehetővé teszi, hogy gyorsan leválassza a szíjat a telefonról. A szíj hossza állítható, így táskára rögzíthető, a csukló köré tekerhető vagy a kar köré köthető.

Termék adatok:
- Kollekció: Crossbody 4G Metal Logo
- Típus: Hardcase
- Anyag: TPU/Eco-leather
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / 13 6.1"

Megjegyzés: az iPhone 13 esetében a kamera kivágása nagyobb lesz, nem reklamálható.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett