Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339148423 Márka: GUESS

Guess GUHCP13LM4DGPK tok iPhone 13 Pro - fekete Szilikon Logó Strass 4G tok


Cikkszám: GUE003041-0 | EAN/Vonalkód: 3666339148423 | Márka: GUESS

Guess GUHCP13LM4DGPK tok iPhone 13 Pro - fekete Szilikon Logó Strass 4G tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Guess Szilikon Logó Strass 4G A 4G Strass Metal Logo kollekció jellemzői a tartósság, az esztétika és a minimalizmus és funkcionalitás tökéletes egyensúlya. Tökéletesen kiemeli iPhone-od egyedi dizájnját. Ez egy pótolhatatlan kiegészítő azok számára, akik értékelik az egyedi stílust és a presztízses megjelenést, miközben elegánsak szeretnének maradni, és teljes körű védelmet biztosítanak okostelefonjuk számára.

Masszív kialakítás Rendkívüli vizuális hatások mellett a tok biztonságot is garantál a telefon számára a nem kívánt karcolások és sérülések ellen. A tok magas minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. Erős és kemény polikarbonát (hátlap) és rugalmas TPU szilikon (oldalak) kombinációja, amely biztosítja a könnyű felhelyezést. A tok tetején finom szilikon található, amely biztosítja a szilárd fogást és kellemes tapintást.

Exkluzív megjelenés A tokot egy gyönyörű, jellegzetes arany 4G logó díszíti, amely megerősíti a termék legmagasabb minőségét és hitelességét. Az expresszivitást és a presztízst egy fém embléma fokozza, amelyben egy 4G logó található egy kerek gyűrűben, melyet további kristályok díszítenek - ezek gyönyörűen csillognak a nappali fényben, felkeltve a figyelmet az okostelefonodra és luxus karaktert kölcsönözve neki.

Termék, amely Guess licenc alatt készült.

Műszaki adatok Gyűjtemény: Szilikon Logó Strass 4G Típus: Hardcase Anyag: TPU/ Szilikon/ Mikroszál Szín: Fekete Kompatibilitás: iPhone 13 Pro 6.1" / 13 6.1"

KÉRJÜK FIGYELEM, iPhone 13 esetén a kamera kivágása nagyobb lesz, ez nem képezheti panasz tárgyát.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett